Poli light notri

Поли Light

Поли Light е наменет за сите кои се грижат за лесна и здрава исхрана, бидејќи тоа е производ со пониcка застапеност на масти.

  • 500 g
Енергетска вредност / 100g 748 kJ (180 kcal)
Хранлива вредност / 100g Белковини 13 g
Јаглехидрати 0,5 g
Масти 14 g