Poli notri

Поли

Класичниот Поли е омилен кај потрошувачите од сите генерации, а особено кај децата е најомилен пилешки посебен колбас.

Поли е првиот пилешки посебен колбас на пазарот, вистинска авангарда. Омилен и обожуван е повеќе од четвртина век. Доаѓа од Птуј, од сè уште зелена природа, за неа се грижат професионалци, кои имаат потполна контрола на одгледувањето и преработката на пилешкото месо. Затоа Поли е секогаш природен, здрав и добар.

  • 220 g
  • 500 g
  • 2500 g
Енергетска вредност / 100g 953 kJ (230 kcal)
Хранлива вредност / 100g Белковини 12 g
Јаглехидрати 0,5 g
Масти 20 g