Поли маратон 2021, 19 јуни

Sign up.

 

Како да учествуваш на годинешниот Поли маратон?

Во сабота, на 19 јуни, треба да извозиш најмалку 19 километри за 19 годинишницата од Поли маратонот.

Патеката можеш да ја донесеш близу до својот дом (сам ја одбираш и ја определуваш патеката). 

Како ќе докажеш дека си возел на 19ти Поли маратон?
Своето возење ќе го докажеш со една од избраните „трекинг“ апликации. Доколку не користиш „трекинг“ апликација, можеш да ја објавиш фотографијата на својот бројач или селфи од патеката и ќе допишеш #polimaraton

 

Назад на листата