POLI hrenovke coctail 640x240pxl

Поли коктел

Нека започне забавата! Коктел Поли е тука! Нов Поли! Висококвалитетен колбас со пилешка боја и исклучително 90% пилешко месо. Можете да и речете се... Но никогаш немојте да ја наречете виршла! Тоа е Коктел Поли!