POLI hrenovke 330g 640x240pxl

Поли виршла

Висококвалитетен пилешки обарен колбас направен од дури 90% пилешко месо. Можете да и речете се... Но никогаш немојте да ја наречете виршла!

Дури и да го испечете, сепак останува 100% ПОЛИ!