18 Poli maraton 2020 Naslovni baner FB ANG5

Поли маратон 2020, 20 јуни

Sign up.

 

Како да учествуваш на годинешниот Поли маратон?

Во сабота, на 20 јуни, до 18 часот треба да извозиш најмалку 18 километри за 18 годинишницата од Поли маратонот.

Патеката можеш да ја донесеш близу до својот дом (сам ја одбираш и ја определуваш патеката). Пријави се на www.poli.si. Ви подготвивме политастичен склоп на вежби. Тренирај со нас!

Како ќе докажеш дека си возел на 18ти Поли маратон?
Своето возење ќе го докажеш со една од избраните „трекинг“ апликации. Доколку не користиш „трекинг“ апликација, можеш да ја објавиш фотографијата на својот бројач или селфи од патеката и ќе допишеш #polimaraton

 

Назад на листата